Websites

Je zoekt naar manieren om online te groeien en je kan aan het begin wekelijks 2 uurtjes vrij maken om samen een omzetverhogende website op te zetten?

Wij helpen je op een effectieve manier.

  • Ik neem het website project uit handenMet mijn ervaring stuur ik het website project aan, en laat experts aansluiten die nodig zijn. Ik pak het grondig en goed aan.
  • Ik maak weer een marketingtool van je websiteIk help je bij het inrichten van de salespagina’s en webfunnels.
  • Ik verbind je met ervaren freelancersFreelancers voor technische SEO, Social Media, Content creatie, Adwords campagnes, lead opvolging, en meer.
  • Ik hou je op de hoogte en zorg dat je bij blijft met je websiteNa oplevering wordt de website onderhouden en geoptimaliseerd. Met speciale tools heb ik voortdurend inzicht in hoe je website er voor staat. Ik ben je aanspreekpunt en houd je actief op de hoogte als er zich nieuwe kansen voordoen.

Haal de volle marketingpotentie uit je website

Stap 1

Webstrategie plan

Welke markt bedien je? Wat zijn de behoeftes, pijnpunten en verlangens van je doelgroep? Effectief aan de slag met een website marketing actieplan als resultaat.

In het web strategie plan zoeken we naar je ideale (online) klant en zijn markt.

In welke fase bevindt de bezoeker zich, herkent hij zich in je situatie beschrijving, beschrijf je zijn probleem, is hij opzoek naar overtuiging of is hij al zover dat hij contact met je wilt opnemen? Welke ‘value’ kun je hem bieden, hoe raakt hij vertrouwd met jou? Welke social media kanalen sluiten aan bij je ideale klant, op welke manieren komen ze op je website uit?

Een goed web strategie plan is essentieel voor een winstgevende website, dat wil niet zeggen dat het ingewikkeld hoeft te zijn.

Userflow voor greywise.nl
Op welke manieren komen de bezoekers binnen en welke paden bewandelen ze. In welke fase bevindt de bezoeker zich?

Stap 2

Ontwikkeling Website

We ontwikkelen een website (in WordPress of Phoenix) en zorgen dat deze ideaal is geconfigureerd en ingericht voor de marketing uitvoering.

Effectief en optimaal voor mobiel, tablet en desktop

In het webstrategie plan zijn de uitgangspunten voor de website vastgelegd, hierdoor kan de website snel ontwikkeld worden.

De website wordt standaard met een SSL certificaat opgeleverd.

Aan de beheer kant zorgen we ervoor dat je eenvoudig pagina’s kunt toevoegen en bewerken.

Qua design zorgen we dat alles er strak en eigentijds uitziet.

Het doel is om een winstgevende website op te zetten, daarom passen we zoveel mogelijk ‘best-practice’ toe.

Strategie en uitvoering bij het bedrijf Koeldirect.com
Na de analyse van de huidige website van Koeldirect heb ik een verbeterplan voorgesteld.  Voor de bezoeker is de nieuwe website nu een stuk duidelijker en is de website zo ingericht dat deze makkelijk in 4 talen te onderhouden is.

Stap 3

Uitvoering marketing

Op een slimme manier zetten we je advertentiebudget in en zorgen we dat je e-mail lijst groeit zodat de eerste leads een feit zijn.

De online marketing is een proces van testen, leren en verbeteren. Met een klein advertentiebudget testen we de conversie van je sales funnels. Bereiken we een punt dat de kosten per conversie rendabel zijn dan schalen we het marketingbudget op.

Voor social media maken we een contentplan. We zoeken de resources die nodig zijn om de content te maken, publiceren en te delen.

We meten de posities van de verschillende zoekwoorden in Google en zoeken naar manieren om je blogs en cornerstone pagina’s op de eerste pagina van Google te krijgen.

  • Ik werk met vaste maandbedragen (vanaf € 500,- per maand)
  • Ik verzorg je Online Advertising strategie
  • Voordeliger dan een goede Marketeer op je loonlijst zetten
  • Voordeliger dan zelf proberen, uren verliezen en kostbare fouten maken
  • Toegang tot een pool van freelancers voor SEO, copywriting, Social Media etc.
Voorbeeld:
Conversie testen voor Weekplanner.io
Doordat we snel kunnen inzien wat de click-to-views en wat de conversie per click weten we welke advertentie we verder kunnen testen.

Samenwerkingen

Het maken van een winstgevende website of webapplicatie is geen one man show meer.

Strategie, content SEO, technische SEO, blog, fotografie, illustraties, animaties, WordPress plugin development, hosting,frontend development, backend development, project management zijn allemaal nodig. Maar niet altijd en vaak niet allemaal tegelijk.

Wil je het goed doen dan heb je een pool van freelancers nodig, die ingeschakeld kunnen worden als ze nodig zijn.

Investering

Er is ongeveer 60 tot 80 uur nodig voor het marketingplan, designproces, het stylen en inrichten van de webpagina’s en het live zetten van de website.

Om tot een goed resultaat te komen, hebben we 1 keer per week een overleg van ongeveer 2 uur. Dit doen we aanvankelijk via Skype en in het eindproces kom ik naar je toe als je dat wilt.

Resultaat

Binnen 6 weken resultaat

Door de jarenlange ervaring met het maken van websites en door het proces dat ik toepas, lukt het om een website in 6 weken live te zetten.

Belangrijk om te weten is dat de meeste tijd gaat zitten in de besluiten en het aanleveren van goede foto’s en teksten. Afhankelijk van de tijdsdruk bepalen we de ideale doorlooptijd van het website project.

Geïnteresseerd?

Bekijk hier wat mijn vorige opdrachtgevers zeggen over de samenwerking en bekijk mijn portfolio.

Bekijk alle referenties