Website referenties

Bluapunkt Robotics

Met het nieuwe design is de webshop van Blaupunkt Robotics zowel makkelijk in de navigatie. De robots hebben een uitgebreide productpagina gekregen.

De meertalige webshop is ontwikkeld met WooCommerce in combinatie met WPML.

Link: blaupunktrobotics.eu

Mora.be

Voor Mora (Van Geloven) ben ik verantwoordelijk geweest voor de uitvoering van de website strategie. Met afdeling marketing, een extern marketing bureau, afdeling IT en het webontwikkelingsbureau hebben we de stappen genomen naar de livegang van Mora.be.

Link: mora.be

Als projectmanager op dit project heeft Tijs ervoor gezorgd dat de realisatie van de Mora.be website in een stroomversnelling is gekomen. Tijs heeft een niet-technische benadering, waarbij zijn focus ook op de marketing wens ligt. Tijs weet technische dingen op zo’n manier uit te leggen dat ze ook voor marketeers goed te begrijpen zijn.
Tijs begreep wat we wilden en kon dit goed vertalen naar hoe het technisch uitgevoerd moest worden. In het proces doorzag hij snel de uitdagingen, bijvoorbeeld de mobiele website en productpresentatie. Tijs voorzag welke wensen technisch een uitdaging zouden zijn en welke wensen relatief eenvoudig door te voeren zijn. De Skype gesprekken waren effectief en altijd gefocust op resultaat.

Ellen Spooren
Brand owner bij Ellenise (voorheen Senior Brand Manager bij Van Geloven BE) – Mora.be

Greywise.nl

Meer bezoekers naar de website trekken door middel van geoptimaliseerde cornerstone pagina’s en meer leads uit de website halen door het slim inrichten van sales pagina’s en sales funnels. Dit is het resultaat van een goed uitgewerkte strategie.

Link: greywise.nl

“Samen met Tijs hebben we in een beperkt aantal sessies de pagina en sitestructuur opgezet. Er is een duidelijk onderscheid gemaakt tussen sales – en cornerstone pagina’s. De integratie met Hubspot en Mailchimp heeft er voor gezorgd dat we een veel betere lead opvolging kunnen doen. We kunnen de inhoud van de site zelf eenvoudig aanpassen.”

Jos
Directeur

Blue Squid

Blue Squid helpt bedrijven de kansen van Smart-IT te benutten. Samen hebben we deze bedrijfspagina ontwikkeld.

Link: bluesquid.nl

“Ziet er super uit. Hoewel we de lat vaak hoog leggen is het eindresultaat nog beter dan verwacht. Ontzettend bedankt voor deze actie. We zijn er erg mee geholpen.”

Dennis
Directeur Services

Costaluz Lawyers

In samenwerking met John Marketing hebben we de website van Costaluz onder handen genomen.

De huidige website voldeed niet aan de wensen met betrekking tot SEO. De nieuwe website is mobile-first, heeft een laadtijd van minder dan 1 seconden. En de content opgemaakt met schema structuur, zodat Google de website goed kan indexeren.

Link: costaluzlawyers.es

“Love it! Congrats! Thanks for all ”

Maria

Kinderdagverblijf Kiekeboe

Met de nieuwe website voor dit kinderdagverblijf hebben we goed gekeken naar statistieken van de vorige website. Hierdoor hebben we de informatie op zo’n manier ingedeeld dat het snel en makkelijk terug te vinden is.

Het kinderdagverblijf kan de website zelf beheren.
De nieuwe huisstijl en de animaties maken dat de website een vriendelijke en vrolijke uitstraling heeft.

Link: kinderdagverblijfkiekeboe.nl

“Ik had vanochtend eindelijk tijd om de website in zijn geheel te bekijken. Wat een werk heb je verzet samen met Tijs om de website vernieuwen. Petje af. Echt alles heb je gerestyled en aangepast.
Je hebt mooie zachte kleuren gebruikt. Het geheel oogt vriendelijk, vrolijk en actief. De buttons zijn nu ook meer zichtbaar en beter te vinden.”

Yvonne Olde Scholtenhuis

Habla Institute

Binnen een maand hebben we deze webshop gerealiseerd, zodat de webshop ingezet kon worden voor de promotie van language holiday, de maand erop.

Om het juiste gevoel over te brengen hebben we illustraties gemaakt die de hoogte punten versterken en ervoor gekozen om opvallende kleuren te gebruiken.

In het voortraject hebben we samen gekeken hoe we het voor de bezoeker eenvoudiger kunnen maken een keuze te maken. Nadat we de producten opnieuw gepositioneerd hebben, zagen we dat de webshop een stuk simpeler kon worden opgezet.

Link: hablainstitute.com

“Ik ben heel, heel blij met deze webshop. Het betaalsysteem werkt perfect. De website past bij wat ik aanbied.”

Lolo

Grootbesparen

Hoe onderscheid je je in de markt van LED verlichting aanbieders en hoe zorg je dat je website de uitdagingen van je klanten zo beschrijft, dat ze zich herkend voelen?

We hebben de website zo opgezet dat de service pagina’s op zichzelf staan en een overtuigende Call to Action hebben.

Met deze strategie kan een AdWords of mailing campagne effectief worden ingezet.

Link: grootbesparen.com

“Het voortraject heeft me goed op weg geholpen en meer inzicht gegeven in online marketing strategie.”

Henk de Groot

Koeldirect

Op basis van de vorige website hebben we mijn marketing aanpak toegepast en binnen 6 weken een nieuwe website gelanceerd. Met de nieuwe website kan de klant onder andere makkelijk zelf referenties toevoegen.

Link: koeldirect.com

“Met onze nieuwe website zijn we weer helemaal bij de tijd. Dit is de makkelijkste website die we hebben gehad om in te werken. Het toevoegen van nieuwe projecten is zo makkelijk dat het leuk is om te doen.
Tijs heeft ons goed geadviseerd over de strategie, de inhoud en de vormgeving van de website. Hij is goed op de hoogte van de ontwikkelingen op dit gebied. De website werkt perfect op mobiel en ook op een groot scherm ziet het er geweldig uit!”

Rob Kooman – Technisch directeur
Koeldirect

Atlantis Academia

Dit project heeft geleid tot een nieuwe, responsive website waarvan de inhoud makkelijk aan te passen is. In juni gestart en in juli al live! Samen hebben we de opzet en inhoud verbeterd, op basis van mijn stappenplan.

Link: academiaatlantis.es

“Tijs helped us give our website the upgrade it really needed: the user experience is now easier and clear. To do this he collaborated with the team and listened to what we wanted to transmit, making us part of the process. Our new site is colorful and represents the spirit of our school.”

Maite
Teacher at Atlantis Academia

Forum Language Experience

In minder dan 2 dagen hebben we de hele website een nieuw, aantrekkelijk design gegeven. Ik heb geadviseerd over zowel het onderhoud van de website met behulp van WordPress, als SEO (Search Engine Optimalisation) met betrekking tot de inhoud. Met de gegeven training weet de klant nu goed hoe ze zelf de website up to date kunnen houden.

Link: forumlanguageexperience.com

Mr Anti Snurk

In minder dan 2 dagen hebben we de hele website een nieuw, aantrekkelijk design gegeven. Ik heb geadviseerd over zowel het onderhoud van de website met behulp van WordPress, als SEO (Search Engine Optimalisation) met betrekking tot de inhoud. Met de gegeven training weet de klant nu goed hoe ze zelf de website up to date kunnen houden.

Link: Mrantisnurk.nl

“Tijs heeft mijn webshop een upgrade gegeven. Onnodige plugins verwijderd, de layout en styling verbeterd en de laadtijd van de pagina’s teruggebracht.”

Jasper Meerman
Oprichter Mr. Antisnurk

Carbon Karma

Samen met de klant hebben we, in 3 online sessies, de landingspagina van Carbon Karma ontwikkeld. Dat heeft geleid tot een duidelijke, interactieve pagina, opgezet naar wens van de klant.

Link: carbonkarma.nl

“Tijs heeft ons verrast met zijn aanpak. Hij handelde snel en stelde de juiste vragen waardoor gelijk ons marketing verhaal verbeterde. Doordat het startpunt de ‘ideale klant’ is geweest, was het voor ons eenvoudiger de foto’s te vinden en de teksten op te stellen. Het resultaat is een website waar we trots op zijn!”

Raymond & Anouk
Oprichters Urban Street Forest / Carbon Karma

Carbon Karma

Next Month Software

Dat je een website ook snel kunt live brengen, zonder dat ten koste gaan van de kwaliteit, hebben we met dit project laten zien.

In plaats van een eigen ontwerp hebben we ervoor gekozen om een template te gebruiken, zodat we een groot deel van het ontwerp proces konden overslaan.

Link: nextmontsoftware.nl

Meer website projecten

Uit de keuken van 8

Voor de kook-blog ‘Uit de keuken van 8’ hebben we een design opgezet en deze vervolgens uitgewerkt tot een mooie, goed lopende website.

ERP portal

Voor deze productpagina hebben we de data van een ander systeem naadloos geïnteresseerd op deze website.

Bureau van Sintnicolaas

De verschillende diensten in combinatie met de klanten portfolio staan overzichtelijk op een mobile first pagina.

PLM systemen

Informatie website over PLM systemen.

Spits Sales

Bedrijfspagina voor een sales- & marketing bureau.

Practicups

One product webshop voor menstruatie cups.

Weekplanner

Deze app helpt je bij het opstellen van jaarplanningen.

Rob Wilken

Dynamische landingspagina met blog.

Habigrow

Deze app helpt je bij het vormen en uitbreiden van ‘good habits’.