Over ons

Twee keer meten,
één keer zagen.

Al meer dan 15 jaar ervaring met website en webapplicatie projecten. Succesvol gewerkt met klanten als Mora en Rotterdam Airport en Tacx. Zowel sterk in marketing als technische uitvoering.

Tijs Hensen

Product manager

Processen vertalen naar makkelijk te bedienen web applicaties. Producten of diensten zo neerzetten dat ze de doelgroep aanspreken. Tijs helpt je bij het ontwikkelen van web applicaties en websites. Van begin tot eind.

tijs@tijshensen.nl

+31642515355

Carlos

UX designer

Carlos is a UI designer, specialized in motion graphics and illustration; he also studied user experiences and web interfaces. Deeply passionate about anything having to do with the word “design”, he loves challenges and tragic stories.

Wat klanten over ons zeggen.

“Tijs heeft het project geleid voor de implementatie van een nieuw webplatform, waarop alle websites van Van Geloven zullen gaan draaien. Het doel van het project is een harmonisatie van webcomponenten en policies en koppelingen naar interne – en externe systemen.

Met zijn kennis op het gebied van websites en website strategie heeft hij de verschillende disciplines, waaronder vormgeving, marketing en development samengebracht en de stappen gerealiseerd naar de oplevering van de Mora.be B2B en B2C website, inclusief de koppeling met ons product data systeem.

Tijs heeft goede kennis van websystemen en de ontwikkelingen op dat gebied. Hij kan op een detailniveau meepraten zonder het overall plaatje uit het oog te verliezen. Hij heeft een prettige manier van communiceren waardoor hij  goed kan schakelen tussen de verschillende disciplines, is tevens pragmatisch ingesteld en niet beroerd om gebruikers te ondersteunen bij de uitvoering van operationele zaken en inrichting van de website.”

Ivo Vossen
Informatie manager
Van Geloven

Bekijk hier alle website referenties

Samenwerkingen

Andrew Kingston

Andrew is specialist op het gebied van Facebook-advertenties.

akingston.com

John Kramer

John Kramer maximaliseert online zichtbaarheid.

johnkramer.marketing

Steven Hensen

Steven zorgt ervoor dat kansrijke leads niet blijven liggen, hij gaat actief aan de slag om deze leads voor jou om te zetten naar klanten. Ook denkt hij met je mee hoe je meer bezoekers naar je website kan trekken. Het organiseren van een kennissessie of seminar zijn hier 2 voorbeelden van.

Spitssales.nl

Lars Wienbelt

Bij Red Factory werken eerstegraads WordPress specialisten. Mijn ex-collega’s bij Red Factory weten hoe web applicaties gebouwd moeten worden. Ik werk al 4 jaar met hen samen en ze hebben elke vraag, hoe moeilijk ook, omgezet in een mooie technische oplossing.

Redfactory.nl

Neem contact op.